Menu

Menu

Wtorek  07.05.2019 Śniadanie Paleo koko – kuleczki na słodko II Śniadanie Zupa Prowansalska Obiad Schab ze śliwką z gotowaną kapustą i puree ziemniaczane Podwieczorek Omlet z warzywami Kolacja Fasolka “po bretońsku” Środa 08.05.2019 Śniadanie Placuszki owsiane z musem z jabłek II Śniadanie Krem z białych warzyw Obiad Koko w sosie słodko – pikantnym Podwieczorek Twarożek […]

Czytaj Więcej

SZASZŁYKI MARYNOWANE W JOGURCIE Z PIECZONYMI WARZYWAMI

SZASZŁYKI MARYNOWANE W JOGURCIE Z PIECZONYMI WARZYWAMI

SZASZŁYKI MARYNOWANE W JOGURCIE Z PIECZONYMI WARZYWAMI (Przepis na dwie porcje) SZASZŁYKI: – ok 300 g mięsa z uda indyka (może być pierś) pokrojonego w kawałki – łyżka jogurtu naturalnego – ząbek czosnku -płaska łyżeczka słodkiej wędzonej papryki – szczypta curry -szczypta ziół prowansalskich – sól i pieprz do smaku WARZYWA PIECZONE: -1 średnia cebula […]

Czytaj Więcej

MUFFINKI JAJECZNE- NA DWA SPOSOBY

MUFFINKI JAJECZNE- NA DWA SPOSOBY

  Muffinki w dwóch opcjach: Opcja pierwsza: muffinki z całych jajek (białka + żółtka) ubijanych w całości. Świetnie nadają się na ciepłe śniadanie lub zimną przekąskę. Opcja druga: muffinki z płynnym żółtkiem na górze. Opcja nieco bardziej pracochłonna. Są dobre wtedy gdy jemy je na ciepło zaraz po przyrządzeniu. NADZIENIE WARZYWNE   – papryka w […]

Czytaj Więcej

ZAPIEKANKA z TOPINAMBURA

ZAPIEKANKA z TOPINAMBURA

(Przepis na dwie porcje, kokilki o średnicy 13 cm i wysokości 5) Dla wszystkich tych, którzy na diecie tęsknią za ziemniakami. MASA „ZIEMNIACZANA” od Koko’s fitcatering – topinambur 250 gram – korzeń selera 250 gram – łyżka śmietanki kokosowej – 1 żółtko i dwa białka – ząbek czosnku – rozmaryn – sól i pieprz   […]

Czytaj Więcej